Magnur Residence

Residence

Davangere

200 sqm.

Completed - 2017

Working in close coordination with Tarca, Bangalore; Magnur Residence is designed to accommodate the hot and dry summers of Davangere. The landscape is envisioned and designed so as to integrate the outside with the inside. The greens weaves through the interior spaces creating an intimate and a personal space. While the common areas are directly opened into bigger courts, more intimate spaces - like the bedrooms have smaller private courts which provide a private yet open space with a sense of transparency. Landforms and sculptural tree form the palette of design language.

All Content © Reading Grounds | Ground Research | A practice and research cell for architecture, landscape and urbanism based in Bangalore and Belgaum

office@readinggrounds.in | +91 80 9511 8555

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon